Flettekredse

Over hele landet deltager mange af pileforeningens medlemmer i en lokal flettekreds

En flok flettere fra Jammerbugt Flettekreds på deres årlige fletteweekend.

Hver flettekreds har sit eget login og kan redigere/opdatere på sine sider. Har du problemer med login som flettekreds, bedes du henvende dig til hjemmeside@pileforeningen.dk

Bestyrelsens kontaktperson til flettekredsene er Mona Kjær. Ønsker du at få hjælp til at starte en flettekreds op i dit område, så kontakt Mona.

Tryk på Flettekredse i DK og et større kort åbner sig i Google-Maps. På kortet kan du se hvor flettekredsene holder til.

For at få nærmere omlysning om selve flettekredsen kan du trykke på linket på kortet under flettekredsen - eller du kan trykke dig videre her på listen, som er i alfabetisk orden - måske findes der også en i dit lokalområde.

Hvis du hellere vil se dem i postnummer orden, tryk da på 'postnr'.