Program 2016

Åbningstider

Sagnlandet Lejres åbningstider og dermed også Pilefestivalens er fra 10-17. Læs mere her.

Workshops på Pilefestival Sjælland 2016


Det er nu muligt at tilmelde sig følgende workshops: 

Workshop i Rosmarin pil med Eddie Madsen
eddie-pileflet.dk

Workshoppen vil være at lave et sjal/hårspænde eller en broche i meget tynd Rosmarin pil. Det er en fordel, hvis man har prøvet at flette før.

Varighed ca. 3 timer. Pris inkl. materialer 200.-. Workshoppen vil foregå lørdag og søndag eftermiddag. Fra KL 13-16

Tilmelding til Eddie på eddiemadsen@gmail.com.

Først til mølle og din plads er sikret, når du har betalt. Når du tilmelder dig, vil du modtage en bekræftelse og et kontonr.

Workshops i Zarzokurve med Ulla Misser

Ullas speciale er Zarzobakker og Zarzokurve. Hun har skrevet en bog herom. Vi er derfor glade for, at Ulla vil holde workshops i disse kurve.  Se mere på www.raahaugegaardpil.dk.

Både begyndere og øvede kan deltage. Varighed 3 timer. Pris inkl. materialer 250 kr.

Lørdag formiddag den 18. juni: Firkantede Zarzokurve

Søndag formiddag den 19. juni: Runde Zarzokurve

Tilmelding til Else Lund på kurveflet@gmail.com efter ”først til mølle princippet”.  Din plads er sikret når du har betalt. Når du tilmelder dig vil du modtage en bekræftelse og et kontonummer til betaling af workshoppen.

Workshop for nybegyndere

Denne workshop er for dig, der ikke har prøvet at flette med pil. Du kan enten lære at flette meget enkle ninsenkurve eller prøve kræfter med en traditionel krydsbund. Det foregår søndag d.19. juni om formiddagen. Vi starter kl. 10 og bliver ved i ca. 3 timer. Pris 200 kr. inkl. materialer.

Undervisningen varetages af Anette Jørgensen, Lisbeth Nørhald & Hanne Schneider.

Tilmelding til Hanne Schneider på hannevellerup@gmail.com efter ”først til mølle princippet”.  Din plads er sikret når du har betalt. Når du tilmelder dig vil du modtage en bekræftelse og et kontonummer til betaling af workshoppen.

Beskrivelse: http://www.pileflet.hjemmeweb.dk/6storage/432/rund11.jpg

 

Beskrivelse: http://3.bp.blogspot.com/-StuiQ0Stirw/TyfChwV2NUI/AAAAAAAAEpk/sb3ewSWIW1E/s400/IMAG6188.jpg

Kursus i rulleflet ved Klaus Titze

Tid: 2 til 3 timer lørdag formiddag. Pris: 200 kr. inkl. mat. Du bør medbringe en rund bund – ca. 25 cm - med 8 bundstager. Det er dog ikke en betingelse. Tilmelding til Hanne Christiansen på hedepil@hotmail.com efter ”først til mølleprincippet” – plads til max. 10 deltagere. Din plads er sikret, når du har betalt. Læs mere på hovedsiden.

Beskrivelse: http://klaustitze.dk/files/6712/8646/4416/8983.png

Flet en bordskåner med Emma og Annette

Workshoppen vil være at lave en bordskåner. Her kan både børn og nybegyndere være med.Varighed ca. 2 timer. Pris inkl. materialer 100.-. Workshoppen vil foregå lørdag og søndag eftermiddag kl. 13-15.

Tilmelding til Emma på emma@hyggeflet.dk. - Husk at oplyse hvilken dag og dit navn. Først til mølle og din plads er sikret, når du har betalt. Når du tilmelder dig, vil du modtage en bekræftelse og et kontonr.

 

Der vil være flere aktivitetsmuligheder undervejs:

  • Børn og voksne kan flette med på den store kurv.
  • I markedsboderne er det muligt både at få en snak, en demonstration eller prøve en detalje.
  • Lørdag eftermiddag demonstrerer Klaus Titze hvordan han arbejder med pil i beton. Han medbringer en betonklinet skulptur, brænder noget af den af, sliber osv. Se mere på hovedsiden.
  • I Sagnlandets velkomstcenter vil der være udstillinger.
  • Alle Sagnlandets øvrige muligheder er til rådighed. Mød stenalderjægeren, jernalderbonden og de handlende vikinger. Kværn mel, og bag brødkiks, sejl en tur i en stenalderbåd, skyd med bue og pil, og udforsk livet for længe siden. Se mere på www.sagnlandet.dk

Programmet opdateres løbende. Vi glæder os til mange tilmeldinger og besøgende.

På gensyn Pilefestival Sjælland udvalget 2016