Pilefestival Sjælland

Pilefestival Sjælland 2016 fandt sted i weekenden 18.-19.juni.

Vejret var med os - Ravnebjerg var et fint festivalområde - Klaus Titze demonstrerede, hvordan han skaber skulpturer med pil, beton, fibermørtel og forglødning - eleverne fra Hvalsø Skole flettede videre - andre børn og voksne flettede på den store kurv - der var gang i en række workshops - og meget andet...

 

 

Pilefestival Sjælland er en årligt tilbagevendende begivenhed hvor pileflettere og piledyrkere fra hele Danmark, samles om at afholde et traditionsrigt marked med salg af pil, pileflet, kurve, hegn, flettet brugskunst og flettet kunsthåndværk. Også i år er der arbejdende værksteder i Sagnlandet Lejre.

Som besøgende på festivalen kan du deltage i små workshops og andre aktiviteter af varierende sværhedsgrad, her kan både den helt uøvede og den øvede, få ny viden og inspiration med sig hjem.

Markedspladsen summer af glæde og energi fra de åbne værksteds-boder, hvor pilefletterne udøver og viser variationer af deres håndværk. Kom og få en snak om pil, pileflet, kurve, hegn og andre flettearbejder og benyt denne enestående chance for indkøb af årets unikke kurve på Pilefestival Sjællands årlige marked med pileflet. Hér handler du direkte med piledyrkeren og kunsthåndværkeren. 

Alle er velkomne!

 

 


  

Festivalgruppen for 2016  består af:

 

Frede Fuchs,               25629754, svendsvej@os.dk

Eddie Madsen,            30783049, eddiemadsen@gmail.com

Hanne Christiansen,   46138346, hedepil@hotmail.com

Else Lund,                  20937088, kurveflet@gmail.com

Hanne Schneider,      38800106, hannevellerup@gmail.com