Pile- og kunsthåndværker Festival 2017

Invitation til Pile- & Kunsthåndværker Festival 2017

Vi vil allerede nu give dig mulighed for at tilmelde dig næste års store og nye event, arrangeret af Pileforeningen i Danmark.

Vi vil - i anledning af Pileforeningens 20 års jubilæum – afholde et brag af en festival med fantastisk kunsthåndværk udi pileflet, keramik, tekstiler, træarbejder og meget, meget mere.

Vi inviterer derfor dig og dit kunsthåndværk til at være med.

Sted: Fængslet i Horsens, den 19. og 20. august 2017

Du er meget velkommen til at gøre din stand levende og inspirerende med workshop eller vise dit håndværk på anden måde. Vi vil tilstræbe, at der skabes interesse for både de gamle håndværks- og husflidsfag samt for udviklingen af håndværk til kunsthåndværk.

Blandt de inviterede er der både danske og udenlandske kunsthåndværkere, danske og udenlandske pileflettere og kurvemagere samt medlemmer og aktive pileflettere fra Pileforeningen.

En standplads på 3 x 4 mtr koster 800 DKK. Der er mulighed for at købe flere sammenhængende standpladser.

Du skal selv medbringe telt eller pavillon samt eventuelle borde.

Du kan købe mad og drikke på pladsen. Der vil også være mulighed for at gøre overnatningen til en lokal og fængslende oplevelse. Der er dog begrænsede antal pladser.

Tilmelding senest 1. december 2016

Til formanden for Pileforeningen på formand@pileforeningen.dk – gerne hurtigst muligt!

Når vi har modtaget din tilmelding, vil du modtage flere informationer og kvittering for din deltagelse.

Pileforeningen

Hanne Bols Thomsen