Ofte stillede spørgsmål

Her kan du få svar på ofte stillede spørgsmål om Pileforeningen

Finder du ikke hvad du søgte er du velkommen til at kontakte pileforeningens medlemssekretariat på medlem@pileforeningen.dk eller hjemmeside@pileforeningen.dk.

Spørgsmål: Hvad får jeg for mit kontingent?

Svar: Du får:
• Pilebladet 4 gange om året
• Adgang til hjemmesidens lukkede del af hjemmesiden, som kun er for medlemmer
• 20% rabat i Pileshoppen.
• Stemmeret ved generalforsamlingen

Spørgsmål: Hvordan får jeg adgang til den lukkede del af hjemmesiden?
Svar: Når du melder dig ind i Pileforeningen, får du udleveret medlemsnummer og adgangskode til den lukkede del, som kun er for medlemmer. Medlemsnummeret er dit brugernavn og adgangskode kan du selv ændre første gang du logger på.

Spørgsmål: Hvad er der på den lukkede del af hjemmesiden?
Svar: På den lukkede del af hjemmesiden - som kun er for medlemmer - er der følgende:

• Medlemsliste, hvor du kan finde andre flettere og dyrkere i dit   lokalområde
  • Liste over flettekredse
  • Råd om dyrkning af pil
  • Links til mange spændende sider om pileflet i ind og udland
  • Alt om Pileforeningen: generalforsamling, handlingsplaner, udvalg, projektstøtte, vedtægter mm
  • Fletteopskrifter
  • Tidligere udgivelser af Pilebladet i pdf-format

Spørgsmål: Hvor ofte opdateres hjemmesiden samt medlemslisten?
Svar: Pileforeningens hjemmeside opdateres af frivillige medlemmer og opdateres løbende. Har du forslag til forbedringer er du velkommen til at maile til hjemmeside@pileforeningen.dk.

Spørgsmål: Hvor ofte udkommer Pilebladet?
Svar: Pilebladet udkommer 4 gange om året, mellem d 10. og 15. i månederne januar, april, juli og oktober. Har du ikke modtaget Pilebladet som nævnt ovenfor, må du meget gerne kontakte medlemssekretariat på medlem@pileforeningen.dk

Spørgsmål: Hvad er deadline for annoncer og indsendelse af artikler til Pilebladet?
Svar: Deadline er: 10. marts, 10. juni, 10. september og 10. december.

Spørgsmål: Hvor kan jeg finde et kursus?
Svar: På Pileforeningens hjemmeside, er der en oversigt over aktuelle kurser.

Spørgsmål: Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt min adgangskode?
Svar: Hvis du har opdateret din emailadresse (det er altid vigtigt at meddele dette ved ændring til sekretariatet!), kan du få tilsendt en midlertidig kode. Ellers kan du sende en mail og bede om ny adgangskode til hjemmeside@pileforeningen.dk.