Medlemsskab

Bliv medlem af Pileforeningen

Det koster kun 350 kr. om året at være medlem - opkræves via Nets d. 10. september

Ved indmeldelse:
350 kr. fra september - december
300 kr. fra januar - marts
200 kr. fra april - juni
100 kr. fra juli - august

Et kontingentår går fra den 1. september til den 31. august. Den årlige kontingentopkrævning sendes ud i august måned og opkræves for et år ad gangen. Og altså for et helt år ad gangen. Nets kan ikke differentiere beløbet, det er ens for alle.
Melder du dig ind midt i et kontingentår behøver du kun at betale for den resterende del af kontingentåret.

Når Pileforeningen har modtaget din indbetaling, får du tilsendt dit medlemsnummer, login til medlemsdelen af hjemmesiden, en lille folder om Pileforeningen, og et par numre af Pilebladet.

Du finder Pileforeningens vedtægter >HER<

Indbetaling af kontingent:

Til Bankkonto:
Reg.nr. 9570 Kontonr. 16764663
Danske Bank
Holmens Kanal 2-12
1092 København K
Denmark
SWIFT-BIC: DABADKKK
IBAN: DK07 3000 0016 7646 63

På Giro: 01 - 16764663

Hvis du ikke har mulighed for at indbetale direkte via netbank, kan vi sende dig et girokort eller du kan udfylde et på posthuset

OBS: Nedenstående skema er 'i stykker' (CAPTCHA-feltet), så i stedet bedes du sende en almindelig mail til anna@pileforeningen.dk  med dit navn, adresse, telefon og mailadresse, hvis du ønsker at blive medlem.

Jeg vil gerne indmeldes i Pileforeningen:

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske og forhindrer automatisk indsendelse af spam.
Billed-CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.