Flettetræf 2015

Flet og fællesskab - på Brandbjerg Højskole

Glæd dig til Pileforeningens Flettetræf 2015 og deltag i en af 8 super spændende workshops.

Sted:Brandbjerg Højskole
Brandbjergvej 12
7300 Jelling
www.brandbjerg.dk
Tidspunkt:søndag d. 28.06.15 - lørdag d. 04.07.15
Ankomst:søndag kl. 16-18
Afrejse:lørdag ca. kl. 10
Pris:4450 kr. inkl. kost og logi

 

 

 

 

 

Udvalget har ni meget dygtige undervisere på plads: fire udenlandske undervisere fra Irland, England og Frankrig og fem her fra Danmark. Læs mere om dem forneden. 


Kursusprisen på 4450 kr. er inklusive kost og logi. Sengelinned og håndklæder er ligeledes inkluderet i prisen. Værelserne er lækre og velholdte og har alle eget bad, toilet, altan og 
ADSL-forbindelse. Indkvarteringen sker på dobbeltværelse. Ønsker du at bo på enkeltværelse 
koster det 400 kr. i tillæg.


Tilmelding til flettetræf er kommet rigtig godt i gang og flere workshops er allerede fuldtegnede. (Det er muligt at komme på venteliste). På følgende hold er der stadig ledige pladser:

Felicity Irons (UK) Rush hats, mats, bags and baskets
Lone Wibroe (DK) Din helt egen stol eller taburet
Sine Jakobsen (DK) Pileflet for begyndere og let øvede

Tilmelding til workshoppen Pileflet for begyndere har været overvældende. Det er lykkedes os at finde endnu en underviser til begyndere/letøvede, nemlig:

Sine Jakobsen (DK) Pileflet for nybegyndere og let øvede

Hvis du synes det kan være spændende at komme på et højskoleophold sammen med andre flettere, så skynd dig at tilmelde dig på en af ovenstående workshops på Brandbjerg højskoles hjemmesiden under "Korte kurser" - "Flet og fællesskab".

Flettetræffet afholdes under højskoleloven, så husk at ved tilmelding melder du dig til et højskoleophold med alt hvad det indebærer. Der vil være fælles morgensamling med sang, foredrag, udflugt og andet af almen kulturel værdi ved siden af fletteundervisningen. 

Om Brandbjerg Højskole

Brandbjerg Højskole ligger i unikke omgivelser midt i den smukke Grejsdal 10 km fra Vejle. Den gamle herregård på Brandbjerg danner sammen med en helt ny og moderne værelses- og undervisningsafdeling højskolen.Brandbjerg hæver sig stolt over Grejsdalens vilde skove. For enden af Grejsdalen – på den anden side af Brandbjerg – ligger Jelling. Jelling er kendt for sine mange fortidsminder. Det var her, Harald Blåtand og gutterne slog deres folder i vikingetiden.

Så snart man forlader Brandbjergs smukke, velplejede park gennem nøddealléen, kommer man ind i en helt anden og vild verden. Den sidste istid har efterladt et stærkt kuperet og særegent terræn i Brandbjergs baghave. Grejsdalens stejle skråninger og dybe slugter med fald på op til 70 m er dækket af mangfoldige træsorter, der er udlagt som 'urørt naturskov', og det betyder, at den får lov til at passe sig selv. Rislende bække baner sig vej under store gamle træer gennem en sand urskov af tæt vildnis, væltede, mosbegroede stammer og grønne enge. Smalle stier trådt i århundreder af dyr og mennesker giver dig adgang til de skovklædte dale, der i skiftende vejr og årstider viser dig nye sider af sig selv.

Glæd dig til et ophold i fantastiske omgivelser!

Undervisere og workshops

Du kan herunder klikke dig videre og læse mere om den enkelte underviser og workshop:

  • Marie Skinbjerg (DK) - Burkinaflet
  • Klaus Titze (DK) - Massiver i pil og beton
  • Felicity Irons (UK) - Rush hats, mats, bags and baskets
  • Joe Hogan (IRL) - Weaving on a branch
  • Corentin Laval og Karen Gossart (F) - Perigord Basket
  • Lone Wibroe (DK) - Din helt egen stol eller taburet
  • Mai Hvid (DK) - Pileflet for begyndere
  • Sine Jacobsen (DK) - Pileflet for begyndere og let øvede

 

Opdateret jan. 2015