Flettetræf

Flettetræf har været et begreb i Pileforeningen, siden 2003. De første 4 træf blev afviklet på Ry Højskole. De har indtil videre været afholdt hvert andet år i juli måned. I 2011 blev træffet afholdt på Hadsten Højskole og i 2013 på Brandbjerg Højskole. Her fandt flettetræffet også sted i 2015.

Flettetræffet var tiltænkt som et tilbud til de medlemmer, der ikke mere var begyndere men som ville videre. Derfor skulle der også være nogle udenlandske undervisere, som ikke var så nemme at komme til for danskere.

Vi har i de tidligere år haft udervisning  formiddag og eftermiddag. Vi har kunnet arbejde lige så længe vi har haft lyst på værkstederne og det har tit været ud på de små timer med en kop et eller andet.

Hver morgen var det spændende at gå en runde og se hvad de andre havde lavet dagen før.

Midt på ugen var der ofte en fælles udflugt til et eller andet kulturelt. Nogle aftner var der også arrangementer med sang og musik eller lysbilleder.

Ugen har typisk sluttet med en fælles udstilling og festmiddag, hvor de forskellige work-shops har bidraget til underholdningen.

FLETTETRÆF UDVALGET BESTÅR AF:

Solveig Langballe      sol@saabydal.dk
Else Marie Pedersen  info@tempa.dk