Flettetræf 2009


Flettetræf 2009

blev det sidste i samarbejde med Ry Højskole ved Gudenåen. Der er jo dejlige rammer med en stor park ved søen og gamle charmerende bygninger.

Men det fedeste ved sådan en uge er at man kan give sig hen til sin hobby en hel uge og få det hele serveret. Vi begynder dagen med fællessang og dagens ord og vi vandrer ud og ind i hinandes workshops, beundrer, bliver inspireret og mærker den energi der opstår når man er så mange om samme interesse. Derfor tog vi billedet fra Silkeborg Kunstmuseum til os den sommer: "Ingen skaber alene"
En gang imellem skal man nemlig komme lidt på afstand og få lidt andet i hovedet. Så er det rigtig dejligt at se en smuk udstilling, høre noget dejlig musik eller se et spændende lysbilledforedrag.

Traditionelt slutter ugen med en udstilling, så man kan se hvad alle har lavet. Sådan en uge er en vitamininsprøjtning og jeg plejer at have lyst til at flette videre med alle nye idéer når jeg kommer hjem.

2009 var der workshop med Bent wood chairs ved Anne mette Hjørnholm.
Eva Seidenfaden havde et dobbelhold sammen med Alexandra Marks, hvor de underviste i spiralflet som Perigord og Burkina-teknik i pil og espartogræs.
Man kunne lave tasker og andet i peddigrør hos Tenja Skotte.
Sine Jacobsen underviste i dobbeltsidede kurve i pil.
Anette Bendixen flettede i forkellig slags papir med sine kursister.

Sidst men ikke mindst var der Lois Walpole der viste løbbinding i forskellige varianter, nålebinding og meget forskelligt. Denne gruppe fylder meget fordi der deltog jeg selv.
Har du billeder du synes skal med her så kontakt mig. Hvis du for eksempel ved hvem der har lavet nogen af tingene vil jeg gerne skrive navn på.

Anna Eklöf, suppleant i bestyrelsen.